Μια μέρα, μια ψυχή, τρείς ζωές

Με χαρά φιλοξενώ αυτή τη σελίδα για το βιβλίο “Μια μέρα, μια ψυχή, τρείς ζωές” του αδερφού μου Δημήτρη Νομικού.

Cover MiaMera

Κατεβάστε εδώ δωρεάν ένα δείγμα του βιβλίου Mia Mera

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Λένε πως το πεπρωμένο δεν μπορείς να το αλλάξεις ή να το αποφύγεις. Λένε πως σαν γεννηθείς, οι Μοίρες σου έχουν φτιαγμένο το νήμα της ζωής σου με όλα όσα είναι να διαβείς σε αυτήν. Είναι της μοίρας γραφτό, επειδή ‘το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον’. Λένε πως στα άστρα μπορείς να διαβάσεις τα μελλούμενα και ότι καταστάσεις και γεγονότα που είναι γραμμένα εκεί δεν είναι εύκολο να τα προσπεράσεις.

Λένε πως το κάρμα σου είναι αυτό που σε κάνει να περνάς τη ζωή που περνάς, έχοντας εκείνο προεπιλέξει για σένα τις κυριότερες στιγμές σου. Λένε πως κάποιος Θεός έχει αποφασίσει από πριν για σένα να σε δοκιμάσει και να σε κάνει να υποφέρεις για να αποδείξεις την πίστη σου. Ότι σου συμβαίνει είναι Θεού θέλημα και είναι άγνωστες οι βουλές του.

Λένε πως οι επιδράσεις και οι καταβολές της οικογένειας και του κοινωνικού περίγυρου είναι αυτές που καθορίζουν τα όρια των δυνατοτήτων και των επιλογών που διαθέτουμε. Είναι έτσι; Είναι μόνο έτσι; Έχουμε την σφραγίδα του μέλλοντός μας χαραγμένη ανεξίτηλα στο μέτωπο από τη στιγμή της σύλληψής μας; Ξημερώνει η κάθε μέρα επαληθεύοντας ένα τροχό της τύχης ή της ατυχίας που κάποιες, άγνωστες σ’ μας, δυνάμεις τον γυρνάνε από τη μια ή την άλλη; Ξημερώνει η πλάση ανοίγοντας τις αγκάλες της στο οτιδήποτε είναι πιθανόν και δυνατόν, γνωρίζοντας μήπως ότι είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της δημιουργίας; Ξημερώνει άραγε ποτέ μια καινούργια μέρα ή μόνο η επανάληψη της χτεσινής με λίγο περισσότερο πιπεράκι για να μην χάνουμε το ενδιαφέρον;

Αυτά τα ερωτήματα κρατώντας στο μυαλό μου και έχοντας ψάξει σε όσες πηγές είναι διαθέσιμες, κατάλαβα ότι έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε τις πιθανότητες του πως θα ξημερωθεί η κάθε μέρα μας, σύμφωνα με τρεις βασικούς τρόπους σκέψης, τους οποίους όλοι έχουμε και όλοι διαχειριζόμαστε σύμφωνα με την ψυχοσύνθεσή μας. Έτσι, η κάθε μας μέρα, πιθανόν να ξημερώνει…

Dimitris Nomikos Δημήτρης Νομικός

Κατεβάστε εδώ δωρεάν ένα δείγμα του βιβλίου Mia Mera

___________________________________________________________

About Fateful Eyes…

Solve the puzzle and win a journey (and other gifts)…

Reader comments about “Fateful Eyes” can be found here, and reviews from independent reviewers can be found here.

YOU CAN BUY THE BOOK FROM AMAZON HERE. I also maintain a facebook page, a Twitter account, a LinkedIn account, etc. Follow me and I will follow back.

Download for free the Fateful Eyes Free Sample

Greek Version: Download for free the Fateful Eyes Greek Version

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s